Kókuszmatrac,kókuszmatracok,kókusz matracok,matrac,sensillo,latex

Kókuszmatracok standard és egyedi méretben is.www.bababoltolcso.hu

Kókuszmatrac használati és kezelési útmutató

 

ko.jpg 

 

 

A biomatracok természetes alapanyagokból készülnek. A termék használatát mindazok számára javasoljuk, akik kényelmesen, egészségesen és természetesen szeretnének pihenni, valamint hát-, gerinc-, és izomfájdalmak esetén, illetve gerinc és mozgásszervi betegségben szenvedőknek.  A matrac stabil szerkezeténél fogva segíti a gerincpanaszok, izomfájdalmak enyhítését, a napi megfeszített munka okozta fáradtságérzet megszüntetését.

A matrac a káros földsugárzásokat csökkenti, a vízerek vízér kereszteződések sugárzásait – melyek daganatos megbetegedések, érszűkületek egyik okozója – megszűri. Használata ezért célszerű a gyógyulás segítésére, az egészségromlás megelőzésére.

A természetes alapanyagok felhasználása következtében a matrac aktív „lélegzésével” megelőzi a felfekvéses megbetegedések kialakulását. A laza és mindig száraz szerkezet gátolja a baktériumok, atkák megtelepedését, az asztmás megbetegedést.

A matrac természetes anyagok felhasználásával készül. Gyapjú derékalj, mágneses lepedő, vagy derékalj használata fokozza a kedvező élettani hatást. A matracra alváskor ne tegyen műszálas takarót (plédet, műszőrmét, stb.), mert az csökkenti a természetes alapanyagok egészségre gyakorolt jó tulajdonságait. Napközben lehetőleg ne takarja le, hogy a pihenés során keletkező pára matracból elpárologhasson.

SZÁLLÍTÁS közben és használatkor, a matracot nem lehet megtörni, vagy félbehajtani. Ez maradandó alakváltozást okoz, és a garancia elvesztését jelenti!

ÜZEMBEHELYEZÉS:  A terméket házhozszállítás után a fóliából ki kell csomagolni

HASZNÁLATA: A matrac a mindennapos használat során külön kezelést nem igényel. A matrac alapanyagai hőre érzékenyek, ezért óvja matracát a sugárzó hőtől és az erős napfénytől!  A fűtőtesttől, hősugárzótól, más sugárzó hőtől, kb. 1 m távolság betartása javasolt.

A tartós napsugárzás és a sugárzó hő hatására csökken az anyag rugalmassága, és erősebb gumi illata lesz. Ennek hatására keletkezett elváltozásokra a garancia nem terjed ki!                                                                           

A matracot szükséges alulról jól szellőző lécrácsra helyezni, így a természetes anyagok által biztosított szellőzés tovább fokozható. A levegő alulról-felülről átjárja a fekvőfelületet, így az állandóan száraz marad. Az alkalmazott lécrács típusa befolyásolja a matrac keménységét, rugalmasságát. Fix rácsra helyezett matrac stabil, erős, kemény fekvőfelületként viselkedik. Íves, hajlított, farugókból készült rugalmas farács alkalmazásával a matrac rugalmassága fokozható.  Testhez igazodó, alvás közben a hátgerincet természetes állapotában tartó matrac, megfelelő alátámasztást ad a test minden pontján. Engedi a váll és a csípő besüllyedését, oldalfekvéskor a hátgerinc tehermentesítését biztosítja. A matrac nem helyezhető közvetlenül földre. Ha száraz, de nem hideg földön, vagy galéria padozatán szeretné használni, a matracot helyezze ágyrácsra. Ebben az esetben gondoskodni kell a matrac 1-2 hetenkénti szellőztetéséről (élére állítva).

 

 

 
Vásárlás előtt érdeklődjenek az aktuális
árukészletről, és színekről az alábbi telefonszámokon!
06-30/203-1474
06-1/706-6261  
 

 

 

 

BABABOLT  CSEPEL

1214 Budapest

Kossuth L.u.150.

(Bejárat a Zrinyi utcai oldalon!)

 

06-1/706-62-61

06-70-777-32-44

 

bababoltcsepel@gmail.com

www.bababoltolcso.hu

 

 

                                      Nyitvatartás

       Hétfő-Szerda-Péntek:10-17

           Kedd-Csütörtök:10-19

               Szombat:10-14

 

 

 

 

 

 

Kókuszmatrac,kókuszmatracok,kókusz matrac,kókusz matracok,matrac,matracok,matrac,ágymatrac,ágymatracok,ágybetét,ágymatrac,ágymatracok,kókuszmatrac akció,kókuszmatrac 60x120,kókuszmatrac méretre,ágymatrac,matracok,szivacs,matrac kókusz,olcsó matracok, kókuszmatrac kiságyba, kókuszmatrac baba, gyerek kókuszmatrac, bébi kókuszmatrac, gyermek kókuszmatrac, brendon, novetex, szivacs matrac

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 23
Heti: 29
Havi: 2 020
Össz.: 220 650

Látogatottság növelés
Oldal: Kókuszmatrac használati és kezelési útmutató
Kókuszmatrac,kókuszmatracok,kókusz matracok,matrac,sensillo,latex - © 2008 - 2018 - kokuszmatrac.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: álomvilág.hu 120x60 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »